Hallituslaiset esittäytyvät

Tämä postaus on omistettu Peducan hallituslaisten kompakteille (mutta sitäkin hauskemmille) esittelyille! Pidemmittä puheitta…

peduca2018

Puheenjohtajat esittäytyvät

Me ollaan Peducan tämän vuoden puheenjohtajatrio eli Anna, Joonas & Nea. Meidän homma on pysyä kartalla meidän koko toiminnasta, olla auttamassa ja tukemassa meidän upeeta hallitusta sekä huolehtia siitä että kaikki niin jäsenistössä kuin toimijoissa voi hyvin ja jaksaa! Odotetaan tältä vuodelta timanttista toimintaa sillä tänä vuonna kasassa on valtava poppoo niin uskomattomia toimijoita ettei vuodesta voi tulla kuin hyvä! Lisäksi odotetaan huikeita tapahtumia ja koko jäsenistöä yhdistävää Peduca-henkeä, josta ei koskaan saa tarpeekseen! Tavataan Penksulla! 🙂

Toteemieläimemme on totta kai majava, koska me ollaan majavien tapaan uutteria rakentajia, meidän tapauksessa rakennuskohteena on Peducan yhteishenki.

IMG_6019

Huikea puheenjohtajisto pedugaattoria unohtamatta!

Sihteeri esittäytyy

Täällä huutelee tajunnanräjäyttävimmän ja kaikkien eniten himoitseman pestin haltija Ella Kaartinen ja toimin siis luonnollisesti sihteerinä tälle konkkaronkalle, jota Peducan hallitukseksi kutsutaan. Minut löytää yleensä jokaisesta tapahtumasta viilettämästä ja kälkättämästä suhteellisen loputtomasti, hyvä tuntomerkki on myös värikäs pukeutuminen ja punainen tukanreuhka. Tyypillistä sihteerin protomallia minusta ei saa oikein millään kaivettua, olen sen verran spontaani luonne, mutta joku pieni järjestelijäfriikki minussa ilmeisesti asuu, sillä nautin tästä hommasta oikeasti!

Sihteerinä odotan tietenkin aina kokouksia, meillä on tosi hyvä porukka kasassa ja kokoukset menevät kirjoittamiseen keskittymisessä nopeasti. Kokouksissa pääsee aina myös nauramaan, viimeistään pitkän kokouksen lopulla, kun jutut alkavat karata käsistä. Muuten sydämen kaipuun kohteena ovat kevät ja tulevat tapahtumat, sekä hyvässä seurassa hengailu, terveisiä rakkaille Tero-mussukoille! Toteemieläin: Joku tosi cool eläin. Sellanen, joka tihkuu asennetta ja seksiä. Kilpikonna??

Taloudenhoitaja esittäytyy

Moikka! Olen Saku ja toimin tänä vuonna Peducassa taloudenhoitajana. Käynnissä on jo sähäkkä neljäs vuosi luokanopettajan opinnoissa ja päädyinkin vasta nyt ensimmäistä kertaa ainejärjestötoimintaan mukaan.

En haluaisi ajatella itseäni kovin vakavana tyyppinä. Onkin siis täysin luontevaa että vastaan niinkin tärkeästä asiasta kuin Peducan taloudesta tänä vuonna. Taloudenhoitajana varmistan että jäsenistön etua valvotaan rahaliikenteen osalta sekä toimitaan läpinäkyvästi. Toteemieläimeni on sammakko.

IMG_6025

Asennetta ja seksiä tihkuva sihteerimme sekä arvoisa massikeisari

Edunvalvontatiimi esittäytyy

Olemme Peducan uusi edunvalvontatiimi ja työnämme on edunvalvonta Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisen tiedekunnan luokanopettajaopiskelijoiden sekä yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoiden hyväksi. Teemme yhteistyötä myös muiden järjestöjen, etenkin Aikuiskasvatuksen killan ja Phenomenan, edunvalvontatiimien kanssa. Riikka (myös ympäristövastaava), Julia ja Wilson vastaavat lo-edunvalvonnasta, kun taas Jenna, Juuso ja Lila kt-edunvalvonnasta. Tavoitteenamme on pysyä kärryillä tiedekuntamme asioista sekä koulutuspoliittisista kiemuroista ja älähtää, jos huomaamme jonkin epäkohdan, joka koskettaa opiskelijoitamme. Toimimme opiskelijoidemme äänenä, joten meihin kannattaa olla yhteydessä, jos jokin tuntuu epäreilulta tai eettisesti arveluttavalta (mahdollista myös anonyymisti). Mitä useampi silmä ja korva, sitä nopeampaa ja tehokkaampaa vaikuttamista!

Ensi vuodelta odotamme:

1) Koulutuspoliittinen vaikuttaminen
2) Opiskelijayhteisön auttaminen
3) Edunvalvonnan näkyvämmäksi tekeminen
4) Paljon jallua (* = yksi tähti)

Toteemieläin: Shrekin aasi/hevonen

6534e9a0-9a67-42bf-8c41-8531f2f24fab

Tehokkaat edunvalvojamme ei-lainkaan-photoshopatussa kuvassa

Yhdenvertaisuustiimi esittäytyy

Heippa! Me ollaan Jenna ja Julia, Peducan tämän vuoden yhdenvertaisuusvastaavat. Me huolehdimme siitä, että sekä Peducan toiminnassa että yliopistolla toteutuvat tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatteet. Lisäksi me järjestetään erinäisiä yhdenvertaisuuteen liittyviä tapahtumia. Mikäli kohtaat esimerkiksi häirintää tai syrjintää, voit olla näistä asioista meihin yhteydessä. Toivomme kuitenkin, että tällaisia tilanteita tulisi mahdollisimman vähän, jotta kaikki saisivat nauttia opiskelusta ja hauskanpidosta yhdenvertaisesti!
Toteemieläin: lempeä, lämmin ja rohkea nallekarhu

IMG_6068

Syötävän suloiset ja pörheät nallet sekä heidän lemmikkinsä yhdenvertaisuusvastaavat

Tapahtumatiimi esittäytyy

Hellurei! Me ollaan Peducan taphtumatiimi ja tänä vuonna ollaan tekemässä tapahtumia suurempana kuin koskaan ennen! Meihin kuuluu Riku, Inka, Jenna, Jonatan, Joel, Sanni, Jaakko, Santeri, Janette, Nelli, Jenna, Niina, Oona, Laura (myös kansainvälisyysvastaava), Iida, Rosa, Santeri, Anni ja Sandra. Meidän tehtävän on järkätä peducalaisille mahdollisimman monipuolisia tapahtumia liikunta- ja kulttuuritapahtumista huikeisiin opiskelijabailuihin. Voit vetäistä meitä hihasta tai tulla kertomaan AKTIn avoimiin kokouksiin, jos ideoita löytyy.

Meidän ryhmän toteemieläin on murmeli ja tiimiämme kuvaa sana touhukas, koska kevään tullen me heräilemme horroksesta hääräilemään tapahtumien pariin ja huolehtimaan jäsenistön virkistäytymisestä opiskelujen välissä. Olemme valmiita kevään ja koko vuoden haasteisiin. Nähdään tapahtumissa! PS. Vapu tulee, oletko valmis!?

IMG_6060

Valtaisan suuri tapahtumatiimimme (eikä tässä edes ole kaikki!)

Työelämätiimi esittäytyy

Heips! Me ollaan Inka, Juuso, Nora (myös HUMLO-vastaava), Riku, Oona, Jenny & Elisa ja yhdessä kannamme huolta siitä, että peducalaiset tietävät mihin työllistyvät opintojensa päätyttyä. Järjestämme muun muassa ekskuja erilaisiin yrityksiin ja organisaatioihin sekä viihdytämme jäsenistöä kasvisaftereilla.

Toteemieläimemme on muurahainen, sillä muurahaiset ovat periksiantamattomia, ahkeria ja taitavia tiimityöskentelijöitä. Aiomme kantaa kortemme, jotta jokainen peducalainen löytää oman soppensa työelämän keosta.

IMG_6056

Rautainen työelämätiimi (kuvasta puuttuvat Jenny ja Elisa, rautaisia hekin!)

Fuksi- ja tuutorvastaavat esittäytyvät

Me ollaan Jaakko, Joel, Birgitta ja Nelli, tämän vuoden Peducan fuksi- ja tuutorvastaavat. Meidän hommana on pitää huolta Peducan ja tuutoreiden välisestä kommunikoinnista, fuksitapahtumien järjestämisestä ja yleisen hyvän fiiliksen ylläpitämisestä fuksisyksynä. Odotetaan eniten ensi syksyä, jolloin meidän hommat todella alkavat, vaikka keväällä ja kesällä päästäänkin jo puuhailemaan syksyn suunnittelun parissa.

Meidän tiimin toteemieläin on pedugaattori aka Peducan kaikkien rakastama Amerikasta kotoisin oleva maskotti. SOS-sana kuvastaa tiimiämme parhaiten. Tapahtumarikkaassa syksyssä saattaa välillä tulla sos-hetkiä, mutta teemme parhaamme, että fuksit tuntevat itsensä tervetulleeksi ja heille tulisi mahtava fuksisyksy!

IMG_6034

Futut odottamassa innokkaasti fuksisyksyä haalarit valmiina!

Viestintätiimi esittäytyy

Moi! Me ollaan Kaisa, Elsa, Lore (myös SOOL-vastaava) ja Reetta (myös Specia-vastaava) aka Peducan viestintätiimi! Kaisa ja Elsa ovat tiimin somevelhoja ja Lore ja Reetta puuhaavat puolestaan Peducablogia. Yhdessä timanttisena tiiminä hoidamme Peducan viestintään liittyviä asioita ja haluamme tehdä viestinnästämme hauskaa, selkeää ja tarkoituksenmukaista. Odotamme eniten tänä vuonna huikeita juttuja, joista somettaa ja kirjoitella blogiin, Peducan nettisivujen perusteellista siivousta (joka vaatii vähintään vuorokauden mittaiset lanit ja kahdeksan litraa kahvia/hlö) sekä tietysti kaikkia eeppisiä eventtejä, kuten Peducan vuosijuhlia ja vappua! Ryhmämme toteemieläin on hirvi, koska eräs nimeltämainitsematon viestintätiimimme jäsen on palavasti rakastunut hirviin, vaikkei ole koskaan sellaista nähnyt. Ehkä sekin päivä vielä saapuu.

IMG_6047 (2)

Viestintätiimin somevelhot ja blogipälet

Hyvinvointivastaava esittäytyy

Moi! Olen Sanni ja tänä vuonna toimin Peducan hyvinvointivastaavana. Järkkään siis erilaisia hyvinvointiin liittyviä matalan kynnyksen tapahtumia. Haluan osallistaa jäsenistöä mahdollisimman monipuolisesti vuoden aikana, jotta jokainen löytää itselleen sopivia tapahtumia. Tule siis rohkeasti ehdottamaan mulle minkälaisiin tapahtumiin haluaisit vuoden aikana hyvinvoinnin saralla osallistua. Toteemieläimeni on orava, koska ne on touhukkaita ja aktiivisia tyyppejä kuten minä (mulla on aina kiire).

Tilavastaava esittäytyy

Moikka! Minä olen Riku Vantaalta nyt kolmatta vuotta Peducan toiminnassa mukana. Tämä on myös kolmas vuoteni tilavastaavan eli spacemasterin pestissä. Tilavastaavana olen vastuussa Peducan käyttämistä tiloista eli käytännössä Gustavus Rexistä ja Conddoorista. Kohtelethan näitä tiloja kuin omaa kotiasi, jotta vältät spacemasterin vihan… 😉

Odotan tältä vuodelta, että pääsen olemaan mahdollisimman paljon eri tiloissa ja vaikuttamaan Conduksen tilajaostossa Rexin viihtyvyyteen, koska Rex on koti. Toteemieläimeni on kilpikonna, koska olen vanha ja melko viisas sekä molemmat pidämme ananaksesta. Viimeinen ananas on best.

IMG_6073

Hyvinvointivastaavan ja spacemasterin yhteispotretti

Tällä porukalla on oikein hyvä temmeltää! Esittelemättä jäi vielä vuosijuhlavastaavat Lotta Mäkinen ja Nora Forssell (Nora esiteltiin onneksi kuitenkin työelämätiimiläisenä!).

Toivotamme aina myös lämpimästi tervetulleeksi uusia ihmisiä kirjavaan joukkoomme, joten jos hallitustoiminta yhtään kiinnostaa, niin kipaisepa paikalle vaikkapa hallituksen kokouksiin tai tule nykäisemään hihasta Penksulla!

-Reetta/blogipäällikkö

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s