Blogivastaavat esittäytyvät

Peducan vuoden 2018 hallitus on toiminut jo reilun kuukauden ilman uusien hallituslaisten ja tiimien tarkempaa esittelyä. Ajattelimme korjata tämän huutavan vääryyden aloittamalla itsemme eli Peducablogin vastaavien esittelystä.
Peducablogista vastaavat tänä vuonna kaksi viestintätiimin jäsentä, toisen vuoden luokanopettajaopiskelija Lore Luts ja kolmannen vuoden yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelija Reetta Meriläinen. Yhdessä timanttisena kaksikkona pyöritämme blogia rautaisella ja rakastavalla otteella peducalaisten huviksi ja hyödyksi. Haluamme kirjoittaa monipuolisesti erilaisista peducalaisia kiinnostavista asioista aina tiukasta asiasta kevyempään hömppään. Luvassa on mm. asiaa edunvalvonnasta, työelämään liittyviä tekstejä, sopivasti juhlahumua ja kurkistuksia hallituksen toimintaan. Myös muut hallituslaiset ja halutessa ihan kuka tahansa peducalainen voi kirjoittaa ja ideoida postauksia, otamme kernaasti vastaan ehdotuksia ja materiaalia!
Seuraavaksi vuorossa muutama pakollinen kysymys havainnollistaaksemme sitä, millaiset tyypit täällä kirjoittavat.

1. Ketä olette?
Reetta: Moikka! Mää olen reipas ja rempseä Peducan Oulu-vahvistus varustettuna kyseenalaisella huumorintajulla. Tykkään kovasti pyöriä siellä missä tapahtuu ja kirjoittaminen on lähellä sydäntä, joten blogipäällikön homma tuntui passelilta. Lisäksi pidän Netflix-maratoneista, koirista ja meikeistä. Haluaisin myös mainita, että ananas kuuluu pitsaan.
Lore: Hellurei! Meikäläinen on (ainakin omasta mielestään) hauska ja menevä tyyppi, jonka sydämessä lepää ikuisesti pieni landepaukku. Oon siis kotoisin pienen pienestä kylästä Sysmästä ja nyt täällä isolla kirkolla vallottamassa mestoja. Näissä muutamissa ekoissa postauksissa tältä vuodelta voitte nähdä aikalailla vaan Reetan kädenjälkeä, sillä meitsi on ollut koko alkuvuoden kiireisenä työstämässä Käyttiksen Speksiä (hoxhox tulkaa muuten tsiigaamaan maaliskuussa!). Speksissä tanssimisen lisäksi tykkään pelailla säbää, puuhailla musiikin parissa ja hengailla kavereiden kanssa. Oon aina siis viilettämässä jossain! Myötäilen myös Reetan linjausta; ananas kuuluu pitsaan.

2. Mitä odotatte eniten tältä vuodelta?
Reetta: Hallitushommien puolesta odotan pääseväni kirjoittamaan paljon hauskoja ja hyödyllisiä postauksia! Koulun puolesta odotan kovasti kandin paperien kouraan saamista. Tapahtumien puolesta taas ehdottomasti Peducan vuosijuhlaillallista ja vappua (/kossuriehaa)!
Lore: Odotan myös pääseväni enemmän blogihommien pariin! Koulun haluisin myös kevään osalta pikaisesti pois alta, sillä toukokuussa suuntaan lähes puoleksi vuodeksi au pairiksi Englantiin! Odotettavaa siis löytyy. Ennen sitä on onneksi kuitenkin kaikkea huippua luvassa kuten kauan odotetut Talvipäivät, Peducan vuosijuhlaillallinen sekä vappu<3

3. Toteemieläimenne?
Reetta: Valpas, pörröinen, haukkuherkkä ja ennen kaikkea fabulous Pomeranian, johon samaistun valtavasti.
Lore: Ehkä maailman ärsyttävin kysymys, mutta sanotaan nyt lehmä. Ihan vaan sen takia, että se alkaa samalla kirjaimella kuin mun nimi enkä ikinä keksi mitään muuta.

IMG_6042Itse pääpirut

Siinäpä pieni esittely, tervetuloa meidän mukaan! Peducablogia seuraamalla pysyt kärryillä Peducan toiminnasta ja pääset kurkistelemaan kulisseihin 😉

-Reetta ja Lore

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s