PEDUCAN SYYSKOKOUS TULEE – OLETKO VALMIS?

Mikä ihmeen syyskokous?

Syyskokouksessa yhdistykselle valitaan seuraavalle vuodelle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja(t), sihteeri, taloudenhoitaja sekä muut hallituksen jäsenet. Vaikka tuleva hallitus valitaan jo syyskokouksessa, niin hallituksen muiden jäsenten pestit (kuten tapahtumavastaava, työelämävastaava jne.) jaetaan tarkemmin tammikuussa järjestäytymiskokouksen merkeissä eli syyskokouksessa ei tarvitse olla vielä täyttä varmuutta siitä, mitä hallituksessa haluaa puuhata. Voit kuitenkin kertoa jo alustavasti kiinnostuksen kohteistasi!

Syyskokouksessa voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi yhdistyksen toimihenkilön rooliin. Virallisesti toimihenkilöt valitaan tammikuussa 2019 järjestäytymiskokouksen yhteydessä, jolloin myös toimarit muiden hallituslaisten kanssa saavat pestinsä.

Miten sitten hallituksen jäsen ja toimihenkilö eroavat toisistaan? Hallituksen jäsen sitoutuu käymään kokouksissa ja ylipäätään olemaan mukana järjestötoiminnassa.  Toimihenkilö on yhtälailla mukana hallituksen toiminnassa kuin varsinaiset hallituksen jäsenetkin; myös toimarit käyvät kokouksissa, hoitavat omaa pestiään/pestejään ja kuuluvat täysillä mukaan porukkaan! Toimihenkilöt eivät ole kuitenkaan samalla tavalla ”nimellisesti” vastuussa, kuin varsinaiset hallituksen jäsenet, jotka toisinaan esimerkiksi hyväksyvät ja allekirjoittavat laskuja tai muita dokumentteja. Mitään muuta eroa toimarilla ja hallituslaisella ei oikeastaan olekaan!

Peducan toiminta on kaikille avointa ja kaikki jäsenet ovat aina tervetulleita hallituksen kokouksiin. Myös Peducan erillinen tapahtumajaos AKTI toivottaa tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneet tervetulleeksi. AKTI on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat lähteä kokeilemaan tapahtumien järjestämistä kerran tai vaikka useamman kerran sitoutumatta kuitenkaan varsinaisesti hallituksen jäseneksi tai toimihenkilöksi. AKTIn kokouksiin osallistuminen ei velvoita mihinkään!

Miksi syyskokoukseen kannattaa tulla?

Syyskokouksessa pääset hakemaan mukaan seuraavan vuoden hallitukseen, ilmoittamaan kiinnostuksestasi ryhtyä toimihenkilöksi tai ihan vain äänestämään muita ehdokkaita. Jokaisella Peducan jäsenellä on äänioikeus syyskokouksessa, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla, vaikka ei itse aikoisikaan hakea mukaan hallituksen toimintaan. Tämän lisäksi kokouksessa pääsee myös vaikuttamaan yhdistyksen seuraavan vuoden toimintasuunnitelmaan, joten jos juuri sinulta löytyy kehitysideoita tai muuten vaan jotain, mitä haluaisit tuoda mukaan Peducan toimintaan, niin tämä on mahdollisuutesi!

Tietenkin syyskokouksessa on myös tarjolla kaikennäköistä hyvää purtavaa. Ilmainen ruoka, why not!? 

Milloin ja missä tämä syyskokous pidetään?

Peducan syyskokous pidetään ma 19.11 klo 18 alkaen meidän rakkaassa Gustavus Rexissä. Ei muuta kuin kalenterit esiin ja päivämäärä ylös!

Nähdään syyskokouksessa! ❤

 

– Lore ja Reetta, Peducan blogivastaavat

Ps. Seuraavassa postauksessa esitellään vähintäänkin erittäin päteviä syitä lähteä mukaan järjestötoimintaan, stay tuned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s