Uuden hallituksen koulutuspäivä ja järjestäytymiskokous

Uusi vuosi, uudet kujeet, uusi hallitus! Peducan hallituslaiset vuosimallia 2018 kokoontuivat ensimmäistä kertaa yhteen viime viikon torstaina (11.1) ja perjantaina (12.1) rakkaalle Gustavus Rexille tutustelemaan, kouluttautumaan ja järjestäytymään.

IMG_5912Rex on koti

Ensimmäinen kokoontumispäivä torstai oli koulutuspäivä. Päivä piti sisällään sopivassa suhteessa tiukkaa informaatiota hallitustoiminnasta, hulvatonta puheenjohtajiston juonimaa väliohjelmaa, yllin kyllin herkullista ruokaa ja rentoa tutustelua yhteisten aktiviteettien merkeissä. Päivä oli pitkä, mutta oikein mukava ja sai asianmukaisen päätöksensä jatkoilla Pub Petessä!

Koulutuspäivän tunnelmia

Viikon toisena kokoontumispäivänä perjantaina päästiin itse asiaan eli hallituksen järjestäytymiskokoukseen. Kokous sujui kokonaisuudessaan erittäin smoothisti ja lyhyemmässä ajassa, kuin tuore puheenjohtajamme alun perin pelotteli ennusti. Varsinaisten hallituslaisten lisäksi Peducan hallitus sai joukkoonsa monta uutta (ja vanhaa) toimihenkilöä, joiden ansioista esimerkiksi tapahtumatiimimme on suurempi kuin miesmuistiin! Pestit jaettiin kaikkien toiveiden mukaisesti ja Peducan uusi upea vuoden 2018 hallitus näyttääkin tältä:

Puheenjohtaja: Anna Majava
Varapuheenjohtajat: Joonas Rötkönen ja Nea Hakala
Sihteeri: Ella Kaartinen
Taloudenhoitaja: Saku Määttä
Edunvalvontavastaavat: Juuso Kurttila (kt), Wilson Nuckols (lo), Lila Helenius (kt), Julia Pakkanen (lo), Jenna Kiiskinen (kt), Riikka Salmela (lo)
Yhdenvertaisuusvastaavat: Julia Pakkanen ja Jenna Kiiskinen
Tapahtumavastaavat: Jenna Kiiskinen, Jonatan Ketonen, Niina Kruus, Sandra Luoma, Nelli Purontaus, Riku Kallio, Inka Ronkainen, Laura Purhonen, Joel Hämäläinen, Jaakko Vähtäri, Anni Virtapuro, Rosa Malinen, Santeri Saarinen, Janette Salo, Iida Tarkamo ja Oona Väänänen
Työelämävastaavat: Nora Forssell, Riku Kallio, Inka Ronkainen, Jenny Järvinen, Elisa Rastas, Oona Väänänen, Juuso Kurttila
Viestintävastaavat: Elsa Lipponen, Reetta Meriläinen, Lore Luts, Kaisa Kartano
Fuksi- ja tuutorvastaavat: Birgitta Hyyrynen (kt), Nelli Purontaus (kt), Jaakko Vähtäri (lo), Joel Hämäläinen (lo)
Hyvinvointivastaava: Sanni Korhonen
Ympäristövastaava: Riikka Salmela
Kansainvälisyysvastaava: Laura Purhonen
HUMLO-vastaava: Nora Forssell
SOOL-vastaava: Lore Luts
SPECIA-vastaava: Reetta Meriläinen
Tilavastaava: Riku Kallio
Vuosijuhlavastaavat: Lotta Mäkinen ja Nora Forssell

peduca2018

Peducan hallitus 2018

Perjantain ohjelma ei suinkaan loppunut järjestäytymiskokoukseen, vaan illan laskeuduttua uusi ja vanha hallitus juhlivat vielä railakkaasti yhdessä vaihtokaronkan merkeissä. Enempää yksityiskohtia julkaisematta sanottakoomme, että ilta sisälsi huikean jännittävän Pedugaattorin pelastamisretken, uusien hallituslaisten valan, ihanan pöytäjuhlan, raikuvaa naurua, itkufestivaalin, viimehetken talvipäivä-ilmoittautumisia ja aamuyön tanssibileet mukaan lukien ”The winner takes it all”-haliringin.

7353972f-7534-4385-a7ed-79a1dcf0e5d4Vaihtokaronkkatunnelmaa ❤

Karonkasta selvittiin ja uusi hallitus suunnittelee parhaillaan kovaa vauhtia tulevaa vuotta 2018, josta tällä porukalla ei voi tulla mitään muuta kuin eeppinen. Tästä on hyvä jatkaa!

-Reetta, blogivastaava

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s